SPOT Advies

Gedragstherapie voor uw kat & konijn

gallery/whatsapp image 2020-03-06 at 12.42.44

 

Mijn naam is Aranka Duijff-Meester. In het voorjaar van 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf genaamd: SPOT Educatie & Advies. SPOT Educatie & Advies is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in onderwijsdiensten, projecten en advies op het gebied van educatie, natuur & recreatie- en gezelschapsdieren. Sinds 2017 gediplomeerd gedragsdeskundige voor katten bij Tinley academie en sinds 2017 gediplomeerd gedragsdeskundige voor konijnen. En verzorg zowel lessen, workshops en adviezen voor onderwijsinstellingen, bedrijven en particulieren.

Van kleins af aan wil ik graag twee dingen, docent worden of iets met dieren. Na het volgen van de opleiding bedrijfsleider Dierverzorging ben ik door gaan leren voor: Docent 2egraads én HRD(opleidingsadvies, trainer). Mijn specialisatie richtte zich zowel op dierenwelzijn als op diergedrag en ook hier heb ik bij mijn stages, in diverse branches, en mijn afstudeeropdracht voor dit onderwerp gekozen. Daarnaast ben ik veel bezig geweest met vernieuwingen binnen bedrijven, van opleidingen tot beleid, adviseren in verbeteringen en educatie.

Naast mijn eigen bedrijf werk ik 3 dagen in de week als Docent Hond & Kat bij een MBO in Nederland, ik werk gericht op mijn specialisatie van diersoorten en gedrag. Zowel voor mbo studenten als het cursisonderwijs, daarnaast ben ik fokker van Brits korthaar en geniet ik van mijn huishouden die bestaat uit mijn man, mijzelf, onze Leonberger Gattuso en onze 4 poezen.